Geplaatst op 1 maart 2018

Hekkenbergarchitects wordt VRP architecten BNA.

Om nog beter vorm te kunnen geven aan de wensen van onze opdrachtgevers bundelen wij binnenkort de krachten met Maria Haag architectuur en VRP architecten BNA.

De afgelopen 15 jaar heeft Hekkenbergarchitects met veel plezier gewerkt aan aansprekende architectuuropdrachten en strategisch ruimtelijk advies voor een brede schare van opdrachtgevers,
waaronder gemeenten, projectontwikkelaars en particulier opdrachtgevers.

VRP architecten heeft sinds de oprichting in 1968 zijn naam gevestigd als fullservicebureau met een groot aantal opdrachten voor nieuwbouw, renovatie, herbestemming en interieurontwerp op het gebied van wonen, werken en zorg in heel Nederland.

Maria Haag architectuur werkt sinds 2009 aan mooie uiteenlopende architectuuropdrachten, waaronder renovatie en herbestemming van onder meer onderwijsgebouwen, kantoren, woningen en winkels.

Vanaf begin april zetten we gezamenlijk de directie voort van VRP architecten.
Hierdoor kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden en zien we vol vertrouwen de toekomst tegemoet. De hoofdvestiging van VRP architecten is gevestigd in Roelofarendsveen, het huidige kantoor aan de Admiraliteitskade in Rotterdam wordt de Rotterdamse nevenvestiging.

Wilt u meer weten over VRP architecten ben ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking. op telefoonnummer 010 2449244